Ägarguiden

Utveckla din ägarkompetens – 12 framgångsfaktorer

Ägarguiden – utveckla din ägarkompetens

(Scrolla längst ner om du är redo att beställa)

Boken Ägarguiden avslöjar 12 framgångsfaktorer som omvandlar skickliga entreprenörer till framgångsrika ägare.

Den erbjuder mer än bara insikter; det är en unik, banbrytande handbok för bolagsägare, styrelser och ledare i ägarledda bolag.

Varför står sig vissa företag starka över tid, medan andra försvinner trots större resurser? Hemligheten ligger i att förstå och behärska ägarrollen. “Ägarguiden” sprider ljus över vad som krävs för att utveckla ditt ägarskap och hur du kan tillämpa dessa insikter för att säkra ditt företags framgång.

Vad kan “Ägarguiden” erbjuda dig?

  • Djupgående insikter och verktyg för att fokusera på ägarskap som drivkraft för tillväxt.
  • En utförlig genomgång av de 12 kritiska framgångsfaktorer som varje ägare bör förstå och behärska.
  • Verklighetsbaserade exempel som ger igenkänning och inspiration.

Boken är en kombination av teori och praktik och erbjuder konkreta råd, och är en oumbärlig resurs för alla som arbetar i eller med ägarledda bolag.

Boklansering av “Ägarguiden”

Den 26 mars var det bokrelease på Jacy’z i Göteborg av boken Ägarguiden. WOW – vilken kväll det blev! Detta blev en fantastisk kväll med både inspirationsföreläsning och panelsamtal. För er som inte kunde komma kan ni njuta av filmen här och känna in känslan. Tack till våra fantastiska samarbetspartners.

Kort om Agneta Olsson

Agneta Olsson är en erkänd röst inom området ägarledda bolag, med särskild tonvikt på övergången från ägarlett till ägarstyrt. Hennes djupa förståelse för ägarledda bolag grundar sig både i forskning och i lång erfarenhet.

Med en bakgrund som ledare i välkända organisationer bland annat ICA, Santa Maria, Coop, och som Vd för Almi Väst, har Agneta en unik insikt om olika bolagsformer och ägarstyrning.

Agneta expertis har också översatts till utbildning och hon håller bland annat kurser på DI Akademi som ”Skala upp företaget från ägarlett till ägarstyrt” och ”Diplomerad Bolagsägare.”.

Utöver detta är Agneta huvudförfattare till den nyutgivna boken Ägarguiden – utveckla din ägarkompetens samt medförfattare till bästsäljaren  ”Extern Vd – så lyckas du!”.

Förutom att driva bolaget Chair Management har Agneta även flera styrelseuppdrag och är också en uppskattad föreläsare.

Extern Vd – så lyckas du

I Sverige är mer än 98 % av alla bolag ägarledda. Att anställa en extern vd kan vara en utmärkt lösning för att både fortsätta äga och samtidigt ta nästa steg i bolagets utveckling. Dock misslyckas många vid det första försöket, ofta på grund av okunskap och bristande insikter och  förberedelser.  

Beställ boken "Ägarguiden - utveckla din ägarkompetens"

Ägarguiden: 380 kr + frakt 69 kr

1 + 8 =