Välkommen Marie Wiklund, Associate | Chair

Välkommen Marie Wiklund, Associate

Varmt välkommen säger vi till Marie Wiklund, Chairs nya associate i Uppsala. Marie kommer närmast från ett uppdrag som nationell affärschef på Almi Företagspartner AB.

 

Vad motiverade dig att ansluta till Chair Management?

Jag sökte en samarbetspartner och en plattform för att kunna vidareutveckla och bredda mitt arbete med att stödja ägarledda företag i deras tillväxtresa och bidra till ledarskapet/ägarskapet inom dessa företag. När jag mötte Agneta, som ägare av Chair, första gången sa det klick och vi insåg båda att vi delar viktiga värderingar och ambitioner samt är att våra personligheter både speglar och kompletterar varandra. Såna tillfällen i livet är inte många och jag anser att jag har ett ansvar att ta vara på det. Att ansluta mig till Chair Management ger mig också tillgång till ett fantastiskt kompetent gäng och fina kollegor.

 

Vad kommer du att bidra med främst?

Jag kommer att bidra med mina erfarenheter av att ha arbetat med allt från tidiga startup till snabbt växande tillväxtföretag där jag alltid arbetat nära ägarskapet och ledarskapet. Jag har också genom mina olika roller, på strategisk nivå både inom Almi och inkubatorstrukturen, goda erfarenheter att bygga och vidareutveckla metoder och processer som på ett kundfokuserat och effektivt sätt bidrar till såväl företagets som individen/ägaren/ledarens utveckling. Enkelhet är mitt ledord.

 

Vad tror du kommer att bli det roligaste att arbeta i Chair teamet?

Att tillsammans nå nästa nivå! På samma sätt som jag brinner för att mina kunder skall växa och utvecklas vill jag att Chair Management på bästa sätt skall växa och utvecklas. Att få göra denna resa med hela gänget inom Chair Management ska bli fantastiskt och är något jag verkligen ser fram emot.

 

Varmt välkommen Marie!

Marie Wiklund, Associate

Tillbaka till alla blogginlägg