extern vd test

Ditt resultat? 

Nedanför kan du se ditt resultat och vad du ska tänka på framöver. ↓

Grönt kort

Du nästan helt redo för att ta in en extern Vd!

Men för att du ska lyckas  rekommenderar vi att du gör en kultur och klimatanalys, innan du påbörjar en rekrytering. En så kallad 360° analys. En smart investering både för dig och bolaget. Titta på filmen så får du veta mer. 

Värdefulla tips för dig som ägare

Har du någon fundering eller fråga? Vi erbjuder dig 30 minuters fri rådgivningstid. Klicka på boka möte så hör vi av oss inom kort. 

Samarbetspartners

Kontakta oss

Maila oss på:

kontakt@chair.se

Ring oss på:

+46 70 674 20 01

om oss

Vilka är vi

Vi vågar säga att vi kan ägarledda bolag. Oavsett om det är familjeföretag, entreprenörsägt eller partnerägt finns vi här. 

Sagt från kunder

★★★★★

“Chair var proffsiga, jordnära och härliga att ha att göra med. Vi trodde vi var samspelta, men nu är vi synkade till 110%. Har ni inte ett ägardirektiv, ta fram ett!”

– Oscar Olsson, Västkustägg

★★★★★

“Chair gör det svåra enkelt samtidigt som de inte är rädda för att utmana. De överträffade alla förväntningar.”

– Dayspring

★★★★★

“Vi hade aldrig kommit såhär långt utan stöd från Chair. Att få någon med nya insikter och en ny vinkel att titta på verksamheten. Det kan vara ovärderligt för dig som ägare.”

– Lena Wallin, BLP Entreprenad

★★★★★

“Att få kunniga rådgivare med verklighetsbakgrund som ger dig nya perspektiv på din verksamhet med externa ögon kändes verkligen viktigt och uppfriskande. Jag är verkligen jättenöjd med vårt samarbete och levererade tjänster.”

– Andreas Sjöström, Inpeople och Head Consulting

★★★★★

“Chair var professionella, tillgängliga, mänskliga och okomplicerade att arbeta med. De hade relevant erfarenhet som kom till nytta.”

– Sara Dennås, Corporate Apartments Swedrent AB

★★★★★

“För att ”få det gjort” och få professionell hjälp att göra det riktigt bra, rekommenderar jag att anlita Chair. Chair täcker in alla delar och vi får ett ägardirektiv som skapar riktning för bolaget för lång tid framöver.”

– Emma Jidefur, Thuressons