så lyckas du som

VD

Är du ägare och Vd och behöver stöd på Vd resan? Eller är du extern Vd på ett nytt uppdrag? Oavsett guidar vi både dig som ägar/Vd eller extern Vd.

Lyckas som Vd

Att vara Vd för ett bolag är en position som medför stort ansvar och höga förväntningar oavsett om du är ägare eller extern Vd. Det är en roll som ofta kräver tuffa beslut, strategisk höjd och en förmåga att navigera även i tuffa tider. Det är inte bara de professionella utmaningarna som gör rollen krävande. Det personliga priset kan också vara högt, eftersom den ensamhet som följer med rollen ofta underskattas.

Att leda ett företag innebär inte bara att ställas inför utmaningar utan också att ha modet att söka hjälp när det behövs. Vårt mål är att se till att varje Vd har tillgång till de verktyg och det stöd som krävs för att bygga framgångsrika medarbetare och företag och samtidigt ha balans i livet.

Vi på Chair lovar att säkerställa att ingen Vd kommer att känna sig ensam med oss som samarbetspartner på sin Vd resa.

.

Våra tjänster inom Vd

VD GUIDE

En unikt designad tjänst som erbjuder både operativt genomförande och strategisk rådgivning.

 

FÖRBEREDANDE VD®

En extern Vd är ett stort steg. Starta processen med en Förberedande Vd® och säkra en smidig övergång. Helt utan risker.

 

ÄGARUTBILDNINGAR

Vi är kända för våra unika utbildningar som är designade för bolagsägare och Vd som vill utveckla både sig själva och bolaget.

gör vårt quiz

Är du redo för extern Vd?

10 snabba frågor

Vd inspiration

I stormens öga som extern Vd

I stormens öga som extern Vd

Om du inte fungerar privat fungerar du inte heller som Vd. För krönikören Agneta Olsson blev det en dyrköpt – men värdefull – erfarenhet. Jag var fylld av glädje när jag fick min första Vd-roll, redo att bli bolagets första externa Vd medan ägarna arbetade kvar i...

read more
Intervju med Agneta Olsson – Safe Return

Intervju med Agneta Olsson – Safe Return

FRÅN ÄGARLETT TILL ÄGARSTYRT, INTERVJU MED AGNETA OLSSON | Strax innan jul hade vi den goda turen att få till en intervju med Agneta Olsson, som till våren publicerar sin andra bok, “Ägarguiden, utveckla din ägarkompetens”. Till vardags driver Agneta bolaget Chair...

read more
Do’s and dont’s med ägarledda företag

Do’s and dont’s med ägarledda företag

Sverige består till drygt 98 % av ägarledda företag. Dessa är speciella just för att ägarna är aktiva i den dagliga verksamheten. De skapar 4 av 5 arbetstillfällen och utgör därmed ryggraden i svensk ekonomi. Men har alla koll på vilka fördelar och fallgropar det...

read more